Oh, pizza, pizza…

Pentru deschiderea unei pizzerii nu-i musai sa contractezi o agentie de marketing din Brasov. Iar daca nu ai reusit sa trimiti un comunicat de presa, pot jurnalistii de la news.ro sa te ajute, publicand.. o fatada de cladire.

Rezulta o postare in newsfeed de mare farmec, inspirata probabil de Shakespeare.

Nu am fost inca la cea mai mare pizzerie din Brasov, dar abia astept sa incerc  blatul de fatada de epoca, garnisit cu termopan rama alba plastic si toppingul de balcon fier forjat. Iar daca portile nu sunt deschise, poti zbura pana la fereastra si sa strangi in brate pe Julieta.

online marketing

 

 

Dupa o pizza delicioasa la balcon, haideti sa ardem cateva calorii, mergand la antrenament. Si cum soseste frumoasa Yanita in Romania, iata ca si Dl. Neal isi face drum de o zi, pentru un Social Media speech.

Ioi, ce frumos potriveste Facebook marketing lucrurile…pardon, reclamele.

Sa nu ne incingem prea tare…

La Sevensins ai garantia ca primesti doar ceea ce vezi in poza…si nu ce iti zboara prin imaginatie.

Postare corecta, in opinia mea. Este bine sa iti informezi clientul din timp, sa nu fie dezamagit la primirea coletului.

Nici Facebook nu se lasa mai prejos si ne livreaza o reclama pentru un mic focus grup, sa vedem si alte opinii despre subiect…

Lasam fanteziile si trecem la lucruri mai domestice. Si ce poate fi mai frumos decat o campanie Fairy in care este premiat partenerul care spala vasele?!

Doar ca robotzelul de la Facebook marketing ii faulteaza pe cei de la Fairy, livrand o postare organica succesiva celei sponsorizate. 

 

Se pot intalni astfel de situatii  cand nu sunt setate ( nu sunt disponibile) suficiente criterii de targetare a audientei sau ai ghinion sa nu te placa robotzelul…

Nu-i bai mare, caci Fairy (Procter&Gamble) are suficient buget pentru publicitate:)

No’ bun asa…cu postarile si reclamele Facebook marketing  viata chiar este delicioasa!